Gastenboek

12 thoughts on “Gastenboek

 1. Beste Franka,

  Wat fijn dat ik bij je terecht kon, na een paar behandelingen waren mijn klachten verdwenen. Super dank je wel.

 2. Beste Franka,

  Ik ben blij dat ik de stap heb genomen om bij jou in behandeling te gaan.
  Mijn klachten; een onrustig lichaam & geest, slaapproblemen en migraine.. zijn sterk verbeterd en waren al positief merkbaar sinds de eerste behandeling.
  Daarnaast stel je mij erg op mijn gemak. Met een luisterend oor, tips en houd je rekening met mijn angst voor naalden.

  Dankjewel ­čÖé !

  Groetjes,

 3. Hallo Franka,
  Super blij dat ik jou gevonden heb.
  De uitgebreide intake was voor mij heel fijn.
  Ik heb het gevoel dat je mijn klachten serieus hebt genomen.
  De behandelruimte straalt een rust uit, heerlijk
  Je neemt vooral de tijd en dat voelt goed.
  Dank je wel.

 4. hoi franka,

  ik heb geen last meer van mijn hooikoorts,
  ben heel blij dat ik naar je toe ben gegaan
  heel erg bedankt dat je me geholpen hebt.

 5. De behandelingen waren erg fijn en dat alles met veel aandacht en begrip in een zeer ontspannen sfeer.
  De persoonlijke insteek en de tijd die Franka nam om uitgebreid te praten maakte de ervaring meer dan de moeite waard.
  De pijn in in mijn rug was na een paar behandelingen verdwenen. Acupunctuur heeft voor mij dus goed gewerkt

 6. In de rust van haar eigen huiselijke omgeving heeft Franka een prachtige praktijk opgebouwd, waar ze haar clienten (waaronder ikzelf al enkele jaren gastvrij ontvangt. Franka neemt altijd ruim de tijd en legt snel verbanden zonder iets op te dringen. Iets wat voor mij een belangrijke factor is. Ik ervaar de behandelingen altijd als heel ontspannend en pijn verlichtend.

 7. Ben blij dat ik bij jou terecht kon met een hele slechte maar vooral pijnlijke rug.
  Ik heb nu 3 behandelingen gehad, en met een zeer goed eindresultaat.

  Toont respect en is een luisterd oor, ook neem je de tijd die nodig is voor een klant. En gaat de klant pas naar huis als ze tevreden zijn. Zeker een aanrader!!

 8. Ik ben bij Franka terechtgekomen, omdat ik een kinderwens had en erg lange, onregelmatige menstruatiecyclus. Na de eerste behandeling werd mijn cyclus al direct korter, waarna het erg constant is gebleven.

  Inmiddels ben ik 14 weken zwanger!

  Franka straalt een enorme rust uit en weet echt waar ze over praat. Ze neemt de tijd voor je en luistert ├ęcht.

 9. Door een dubbele hernia in mijn onderrug kreeg ik een gedeeltelijke verlamming in mijn rechter onderbeen. In het ziekenhuis vertelde ze mij dat ik moest leren leven met dit verschijnsel en kreeg ik een brace om mijn voet omhoog te houden. Ik kwam via mijn moeder bij Franka terecht. Ik kon het allicht proberen. Na een aantal behandelingen kwam het gevoel en kracht in mijn voet weer terug. Nu een paar weken verder ben ik gewoon weer aan het werk.
  Franka is een lief persoon, waarbij het helpen van mensen voorop staat. Super bedankt!

 10. Ben bij Franka terecht gekomen ivm mijn (vele) allergie├źn. Het was een hardnekkig proces, maar Franka nam steeds de tijd en de rust en deed er alles aan om mij van mijn allergie├źn af te helpen. Inmiddels kan ik zonder medicijnen. Ik ben heel blij met de hulp van Franka. ­čÖé

 11. Omdat ik flink last heb van hooikoorts ben ik in behandeling gegaan bij Franka. Tijdens de eerste behandeling bleek al snel dat ik onbewust last had van veel meer allergie├źn, wat ik niet wist maar wel een hoop verklaarde.
  Het was een lang en hardnekkig proces, maar ben blij dat ik deze stap heb genomen. Niet alleen zodat ik van mijn allergie├źn afkwam, maar ook de rust die Franka heeft en uitstraalt. Ze neem ├ęcht de tijd voor je, en geen opmerking/vraag is te veel. Ik kom graag bij Franka.

  Tijdens de controleafspraak van mijn allergie├źn-behandeling ontdekte Franka dat ik op dat moment veel stress had vanwege priv├ę-situaties. Zelfs daar heeft ze me toen nog mee geholpen, terwijl ik eigenlijk kwam ter controle van de allergie├źn. Ik voel me nu niet alleen ‘verlost’ van de allergie├źn maar ook een heel stuk rustiger. De stress is ook weg, en dat geeft rust.

  Dank je wel lieve Franka voor al je goede hulp!

 12. Ik ben onder behandeling geweest voor mijn rugpijn met uitstraling naar mijn linkerbeen. Slechts na 2 behandeling een geweldig resultaat en na enkele weken pijnvrij.
  Normaal gesproken was ik geen voorstander voor alternatieve behandelingen, maar dit heeft mij wel overtuigd, waarvoor dank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *