Meer over mij

De slogan “leven in balans”, die ik voor mijn praktijk heb gekozen, komt niet zomaar uit de lucht vallen. Die balans ontbrak namelijk een aantal jaren in mijn leven en dat had vervelende gevolgen voor mijn dagelijkse functioneren. Dat was voor mij aanleiding om te gaan zoeken naar alternatieve, aanvullende manieren om mijn problemen te lijf te gaan. Overigens naast behandeling via de reguliere westerse geneeskunde. Zo kwam ik onder meer in aanraking met acupunctuur. Mijn eigen positieve ervaringen waren voor mij reden om me verder te verdiepen in de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Bij Hwa To University of TCM in Koog aan de Zaan heb ik in 4 jaar de HBO-opleiding acupunctuur/integratiegeneeskunde afgerond. Als nascholing heb ik de vervolgopleiding Tuina (Chinese massage) doorlopen.

De vele praktijkdagen die onderdeel waren van deze studies en wat ik daarbij als resultaat mocht zien, wakkerden bij mij de behoefte aan om mijn kennis in een eigen praktijk in te zetten. Op die manier kan ik ook aan anderen oplossingen bieden voor klachten die alleen met onze ‘Westerse kennis’ niet altijd gemakkelijk verholpen kunnen worden. 

U bent van harte welkom in mijn praktijk. Samen met u kijk ik graag hoe we uw klachten het beste kunnen behandelen.